Onze manier van werken

GA DE SAMENWERKING MET ONS AAN

Door het inzetten van verschillende meetsystemen is het mogelijk snel en efficiënt te werken.

LEC3D heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgedaan in het gebruiken van verschillende meetmachines en het toepassen van diverse technieken. Daarnaast is LEC3D onafhankelijk op gebied van hardware systemen en daarom in staat u een passend advies te geven. Welk systeem past het beste bij uw bedrijf en is geschikt om uw metingen te doen? Wij geven u graag advies en helpen u om de juiste beslissingen te maken.

Naast het geven van advies biedt LEC3D ook support. Dat kan zijn in het begeleiden en trainen van personeel in het gebruik van de meetmachines maar ook in het uitvoeren van meetopdrachten. Loopt u tegen een meet probleem aan wat u intern niet kunt oplossen dan biedt LEC3D u een oplossing.

3d meetdienst

3D MEETDIENST

Wij zijn gespecialiseerd in 3D meten en hebben diverse meetmachines ter beschikking om een groot scala aan meetdiensten uit te kunnen voeren in een bereik van 0,001 mm tot 100 m. Meer informatie.

3d meten

ON-SITE SUPPORT

Als een operator tegen een meetkundig probleem aanloopt of over onvoldoende capaciteit beschikt kan het doeltreffender zijn als er ondersteuning op de werkvloer wordt geboden. Meer informatie.

POLYWORKS

PolyWorks is de toonaangevende universele softwareoplossing voor 3D-meettechniek en ondersteund een breed scala aan tastende en scannende 3D-meetsystemen. Meer informatie.

TRAINING

De grootste invloed op uw meting heeft degene die de meting uitvoert. Wij bieden trainingen en ondersteuning aan om operators op te leiden tot ervaren meetkundigen. Meer informatie.

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.