3D Meetdienst

Wanneer u een meetkundig probleem heeft biedt LEC3D met de 3D meetdiensten u een passende oplossing.

LEC3D is gespecialiseerd in 3D meten, 3D scannen (op locatie) en heeft diverse meetsystemen ter beschikking om een groot scala aan 3D meetdiensten te kunnen uitvoeren. Door de inzet van diverse meetsystemen richt LEC3D zich op het uitvoeren van opdrachten in een bereik van 0,001 mm tot 100 m. Wanneer u niet over de juiste systemen beschikt of onvoldoende capaciteit heeft, helpt LEC3D u bij het uitvoeren van uw meting.

Er zijn meerdere redenen om metingen uit te besteden: misschien is uw product te groot, is er een hogere nauwkeurigheid gewenst of heeft u onvoldoende capaciteit. Het uitvoeren van meetopdrachten doen we met partners. Zo hebben wij de beschikking over een Leitz Reference HP 0.9µm+L/400, Faro Laser Tracker en diverse andere scan apparatuur. Reverse engineeren, stellen en programmeren behoren tot de mogelijkheden. Als er voor een langere periode behoefte is aan extra meetcapaciteit of begeleiding van uw meetkamer vervult LEC3D tevens interim opdrachten. Wanneer u een meetkundig probleem heeft biedt LEC3D met de 3D meetdiensten u een passende oplossing.

Wat is er mogelijk?

– Loonmetingen
– Meetkundig advies
– Meetrapportages
– Interim projecten
– Programmeren op locatie
– Meten op locatie
– Enkel stuks metingen
– Serie stuks metingen
– Nauwkeurigheid tot 0,0009 mm
– Bereik van 0,001 mm tot 100 meter
– Diverse meetsystemen

Door het inzetten van verschillende meetsystemen is het mogelijk snel en efficiënt te werken. Wij zijn benieuwd wat er bij u speelt en gaan graag in gesprek om samen met u tot oplossingen te komen.

Hebben we u kunnen overtuigen, of heeft u nog aanvullende vragen?

Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.